Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, με την ομάδα να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς δεν μπόρεσε ούτε στο παιχνίδι με τον Χανιώτη να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη. Ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) κρατά το βολιώτικο συγκρότημα χαμηλά στη βαθμολογίας (11η θέση με 11 βαθμούς) και η συνέχεια αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη.

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, γνωστοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι οι δυνάμεις του τελείωσαν και οι παντογνώστες του ποδοσφαίρου και όλοι αυτοί που αγαπούν τον Ολυμπιακό να έρθουν να αναλάβουν την ομάδα.
Χθες, πάντως, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα, με τον Νίκο Τσεκούρα να τοποθετείται επίσημα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ανέβουν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, παρουσιάζοντας πολλές αδυναμίες τόσο αμυντικά, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.
Έκαναν δώρο το γκολ στον Χανιώτη, καθώς το λάθος στην άμυνα ήταν τραγικό. Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να βγάλουν αντίδραση, έχοντας κακές επιλογές στο παιχνίδι τους, όντας ανούσιοι και άνευροι, εκτός ελάχιστων παικτών, που έκαναν προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.
Ακόμη και μετά την ισοφάριση στο 73’ από τον Αναστασίου, τον κορυφαίο με διαφορά ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους και τον κόσμο στο πλευρό τους, δεν έκαναν ούτε μία φάση για να πάρουν τη νίκη. Αντίθετα, ο Χανιώτης ήταν εκείνος που στο 83’ με τον Θεοδωρίδη έχασε απίστευτη ευκαιρία για να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Είναι ανεπίτρεπτο για μια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός να βρίσκεται από την 3η αγωνιστική στη ζώνη του υποβιβασμού και να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις