Όλους τους βαθμούς στο β’ γύρο ο Βόλος τους κέρδισε εκτός έδρας

Σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, αυτό με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, ο Βόλος επανήλθε στις νικηφόρες εμφανίσεις, ξεπερνώντας και τις απουσίες βασικών παικτών, όπως αυτές των Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Πέτυχε τρία τέρματα, όντας απόλυτα αποτελεσματικός στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Κράτησε εύκολα σχετικά, το μηδέν στα μετόπισθεν και αξίζει να αναφέρουμε, πως με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», οι «κυανέρυθροι» σε όλα τα υπόλοιπα ματς που έχουν δώσει στο δεύτερο γύρο μακριά από το Πανθεσσαλικό, τέσσερα τον αριθμό, έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Οι οκτώ κερδισμένοι βαθμοί στον δεύτερο γύρο προήλθαν από τα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς στον Βόλο η ομάδα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου μπορεί να κινούνταν σωστά στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα μετά το 20’, με τον Τσιρίνος να έχε καλή παρουσία και να είναι ο εκφραστής όλων των επιθετικών προσπαθειών, ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε.

Στην επανάληψη ο Βόλος άνοιξε το σκορ ύστερα από αντεπίθεση για σεμινάριο, με πολύ γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, η οποία ξεκίνησε από τον Τσιρίνος, για να αλλάξει η μπάλα πόδια με τους Ντέλετιτς και Κούτσια, με τον νεαρό επιθετικό να… σερβίρει έτοιμο γκολ στον Πιρές. Ο Βραζιλιάνος στη δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα του Βόλου πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του Βόλου. Η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια, έφτασε στον Άλχο, ο οποίος με μία καλοζυγισμένη σέντρα έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Ντέλετιτς, με τον Σέρβο να την στέλνει στα δίχτυα. Ο Ντέλετιτς σκόραρε σχεδόν μετά από ένα γύρο, καθώς είχε να πετύχει γκολ από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον περασμένο Οκτώβριο στο Περιστέρι. Έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κούτσιας, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Θα πρέπει να σταθούμε στην παρουσία του Αντόνιο Λούνα, που έπαιξε στον άξονα της μεσαίας γραμμής και βοήθησε σημαντικά, ενώ πολύ καλός ήταν ο Πιρές και εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Τσιρίνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις