Θεοδοσιάδης: «Θέλει πολύ το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Βόλου για να σώσει την κατηγορία»

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε ο προπονητής του Σβορώνου, Νίκος Θεοδοσιάδης.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η ομάδα μας διανύει μια καλή περίοδο και ως προς τη βαθμολογική συγκομιδή και ως προς τις εμφανίσεις της στο γήπεδο. Είναι αήττητη για έξι αγωνιστικές. Βλέπετε όμως πόσο ιδιόμορφη είναι η κατηγορία, εμείς είμαστε στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς και η ομάδα που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού έχει 17. Εκτός από την πρωτοπόρο Κοζάνη όλες οι άλλες ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους.

Όσον αφορά την αγωνιστική μας εικόνα η ομάδα παρουσιάζει μια αξιοθαύμαστη αγωνιστικότητα και αυτό το διάστημα είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές και από τον τρόπο παιχνιδιού. Παρά τις απουσίες δεν φαίνεται αυτό στο γήπεδο κι αυτό σημαίνει πως όλα τα παιδιά έχουν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας».

Για το προσεχές παιχνίδι την Κυριακή (19/2) με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, η οποία έχει τα προβλήματά της και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Όλα εξαρτώνται από εμάς, από το αν θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και ταπεινότητα να δουλεύουμε. Η μόνη απώλεια θα είναι ο Σωτήρης Καραγκούνης, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και φυσικά ο Μυρωτής που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό κόντρα σε μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει πολύ το παιχνίδι για να προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις