Πίστη στον Ολυμπιακό για θετικό αποτέλεσμα με Σβορώνο παρά τις απουσίες

Τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη αναζητά σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα του Σβορώνου, παρά το γεγονός ότι βασικοί του παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το παιχνίδι στο γήπεδο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» διεξάγεται στις 3 μ.μ. στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται επειγόντως νίκες για να μπορέσει να ξεφύγει από αυτή.
Οι «ερυθρόλευκοι» το γνωρίζουν αυτό και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουν πάρα πολύ να ντουμπλάρουν τις νίκες τους επί του Σβορώνου, τον οποίο είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο με 1-0 στο Στεφανοβίκειο, χάρις στο γκολ του Παπαϊωάννου στο 90’.
Πάντως, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης. Πέραν του γεγονότος ότι έχει μικρό ρόστερ, σήμερα δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν πέντε παίκτες του. Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου είναι τιμωρημένος, καθώς θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, οι Καρατσόλης, Μαργαρίτης και Καρβούνης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Θεοδωρόπουλος ταλαιπωρείται από μία ίωση.
Τα προβλήματα αυτά αναγκάζουν τον τεχνικό Κώστα Σταματίου στο να κάνει διάφορες… αλχημείες, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Στη διάθεση του Κώστα Σταματίου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Ακριβόπουλος, Καμπέρης, Κατσαγεωργίου, Σκοπελίτης, Παπαδήμος, Μυλωνάς, Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος, Γιαρλελής και Σταμπουλής.

Διαιτητής ο Αντωνίου
Ο Γιώργος Αντωνίου της ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να «σφυρίξει» στο σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μίχος και Χρήστος Νάκας από την ίδια Ένωση και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις