Συνεχίζεται το “λουκέτο” στη Super League 2 – Δεν πέρασε ο “εκβιασμός”

Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες για επανέναρξη του πρωταθλήματος της SL2, οι ιδιοκτήτες των ομάδων που έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, αποφάσισαν το θέμα να μην τεθεί καν σε ψηφοφορία καθώς η συντριπτική πλειοψηφία δεν κάνει πίσω στα εκβιαστικά διλλήματα του κ. Αυγενάκη και συνακόλουθα της κυβέρνησης.

Από χθες συντονισμένα υπήρχε μία προσπάθεια για να δημιουργηθεί κλίμα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επιστροφή στα γήπεδα χωρίς δεσμεύσεις, ο ΠΣΑΠΠ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του κ. Αυγενάκη (επιστρέψτε στο γήπεδο κι ελάτε να μιλήσουμε) και η ΕΠΟ επιχείρησε να αφαιρέσει κάθε διαπραγματευτικό ατού της SL2, με τον κ. Μπαλτάκο να δηλώνει πως η διακοπή της Β’ Εθνικής δεν έχει καμία επίπτωση από τη ΦΙΦΑ. Στόχος ήταν να “εκβιάσουν” τους ιδιοκτήτες των ομάδων της SL2 για να επανεκκινήσουν το πρωτάθλημα, άνευ όρων.

Ωστόσο, σήμερα το Δ.Σ. της λίγκας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και εξέπληξε “δυσάρεστα” όσους περίμεναν παράδοση άνευ όρων, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr που αναφέρονταν σε “σκληρό πυρήνα” ομάδων που είναι υπέρ του “όλα ή τίποτα”.

Άλλωστε ο “βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται”, οπότε τι να χάσει επιχειρηματίας που έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να κρατήσει όρθια την ομάδα του, σ’ ένα πρωτάθλημα δίχως έσοδα. Το “ξεροκόμματο” των 70.000€, όχι μόνο δεν βοηθά την κατάσταση, αντιθέτως εξοργίζει και προσβάλλει τους ανθρώπους που όχι μόνο πίστεψαν τις εξαγγελίες αλλά είδαν σε μία νύχτα να αλλάζει μία Κ.Υ.Α. για να χρηματοδοτηθεί το ποδόσφαιρο “παραλίας”.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί σε νέο Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα καθώς θα απέχουμε περίπου έναν μήνα από τις εκλογές του Απριλίου…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις