Ώρα νίκης για τον Ολυμπιακό με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου στη Νεάπολη

Με τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα ο 2ος όμιλος της Γ’ Εθνικής και με τα περιθώρια να έχουν αρχίσει να στενεύουν ο Ολυμπιακός επιζητά μόνο το νίκη απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Από την αρχή της σεζόν ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και με μόλις οκτώ γκολ στο ενεργητικό του σε 15 αγώνες είναι λογικό να βρίσκεται μόνιμα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση είναι το γεγονός ότι οι ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία δεν έχουν ξεφύγει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σημερινός αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, είναι πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, αφού είναι όγδοος με 18 βαθμούς, δηλαδή μόλις τρεις περισσότερους από αυτούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβάλλεται να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με περίσσιο πάθος να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά νικηφόρος για τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σταματίου έχει έτοιμα τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι και σε σχέση με το προηγούμενο με τον Σβορώνο θα υπάρξουν αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβουσάκης. Ο Παπαδήμος είναι πιθανό να ξεκινήσει στο δεξιό άκρο της άμυνας, με τον Σκύφτα να βρίσκεται στο αριστερό, ενώ οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου θα είναι οι δύο στόπερ.

Ο Κόλα πιθανότατα θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή για να γίνει πιο δημιουργικός ο Ολυμπιακός, με τους Σκοπελίτη και Γιαρλελή να συμπληρώνουν την τριάδα των χαφ. Ο Καρβούνης θα είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Διαμαντόπουλος ο αριστερός, με τον Αναστασίου σέντερ φορ. Ο πρώτος φετινός σκόρερ του Ολυμπιακού (έχει σημειώσει τα τέσσερα από τα οκτώ γκολ της ομάδας) γυρίζει μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Κωνσταντίνου, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος, Σταμπουλής, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς, Ντινόπουλος, Μαργαρίτης, Καρατσόλης. Οι δύο τελευταίοι προέρχονται από τραυματισμό και έχασαν προπονήσεις. Τραυματίας είναι και ο Καμπέρης που είναι εκτός αποστολής.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Ντελέζος και βοηθοί οι Δημήτρης Διχρής, Μιχάλης Παπαγεωργίου, όλοι της ΕΠΣ Λάρισας, με παρατηρητή τον Ευάγγελο Γρατσάνη της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις