Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έκοψαν τα δοκάρια για να μη γίνει το ματς

Επιστροφή στο …παρελθόν στην Καρδίτσα καθώς  αγώνας για την Α’ ΕΠΣΚ δεν διεξήχθη λόγω κομμένων δοκαριών.

Ο αγώνας Διγενής – Αστέρας Καρδίτσας δεν πραγματοποιήθηκε γιατί κάποιοι είχαν προλάβει και είχαν κόψει τα δοκάρια της μίας εστίας. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι με τους διαθέσιμους εννιά, ο διαιτητής όμως τηρώντας τον κανονισμό έκλεισε το φύλλο αγώνα με το ματς να μην γίνεται, με υπευθυνότητα των γηπεδούχων. Οι άνθρωποι του Διγενή υποστήριξαν πως πρόκειται για δολιοφθορά.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Γιώργος Γολιτόπουλος, έγραψε σχετικά για το περιστατικό:

“Ξεκινάμε δυστυχώς από τα αυτονόητα, για να μην τρελαθούμε τελείως και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Ποια είναι αυτά; Ότι βρισκόμαστε στο 2023, ούτε στο 1923, ούτε στο 1953. Αν και με αυτό που γράφω προσβάλλω τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, διότι οι άνθρωποι, ακόμη και τότε, δεν θα τους περνούσε καν από το μυαλό αυτό που ζήσαμε σήμερα.

Η ομάδα μας, ο Αστέρας, αγωνιζόταν σήμερα στο Αρτεσιανό με αντίπαλο τον τοπικό Διγενή. Υπό νορμάλ συνθήκες και με την τήρηση των αυτονόητων, το ματς δεν μπορούσε από το να διεξαχθεί κανονικά. Αμ δε!!! Η αποστολή της ομάδας μας μόλις έφτασε στο γήπεδο βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που κανένας δεν είχε αντιμετωπίσει στην καριέρα του μέχρι τώρα. Κομμένα δοκάρια. Δεν το καταλάβαμε; Πάμε πάλι: Κομμένα δοκάρια.

Φυσικά και το ματς δεν διεξήχθη (πώς θα μπορούσε άλλωστε), αφού ο ΚΑΠ δεν προβλέπει… μονοτερμα.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο με την αρχική της ενδεκάδα, όπως και οι γηπεδούχοι με την βασική της… εννιαδα.

Ο διαιτητής έκλεισε το φύλο αγώνα αναφέροντας ότι το ματς δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, αναφέροντας παράλληλα και τον ισχυρισμό των γηπεδούχων ότι υπήρξε δολιοφθορά και δεν ευθύνεται αυτή για αυτό που συνέβη.

Για την τύχη του αγώνα καλείται να αποφασίσει τώρα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ούτε νομικός είμαι, ούτε μπορώ να ξέρω τί θα αποφασίσει το αρμόδιο όργανο, αφήστε που κατά βάθος δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αν και εμείς όλοι στον Αστέρα ξέρουμε πολύ καλά τί έχει συμβεί και δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψουμε, να γελάσουμε ή να εκνευριστούμε.

Αυτό που ξέρω, όμως, είναι το εξής: Κάποιοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, δεν σκέφτηκαν, όταν έκαναν αυτό που έκαναν, ότι γίνονται ρεζίλι σε όλο το πανελλήνιο. Και μαζί με αυτούς γίνεται ρεζίλι όλο το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό είμαι σίγουρος ότι δεν ενοχλεί μόνο εμένα, ενοχλεί τον κάθε υγιή σκεπτόμενο παράγοντα, προπονητή, ποδοσφαιριστή και φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτη 2023!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις