Το Blue Cafe κατέκτησε το τίτλο στο ανεπίσημο

Η ομάδα «Blue Café» ήταν η νικήτρια της κατηγορίας των επισήμων αθλητών στο 30ο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ Ερασιτεχνών-παλαιμάχων που ολοκληρώθηκε στη Ν. Ιωνία, αφού στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης  επικράτησε της ομάδας «Liberta» με 99-85. Την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέλαβε η ομάδα, Νέμεσις…

…Με την πρωταθλήτρια ομάδα του Blue Café έπαιξαν οι: Στέλιος Τσαβές, Παναγιώτης Τσώλης, Αντώνης Μητρουλάς, Σάκης Παυλόπουλος, Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Μαυροφώτης, Θοδωρής Ίλτσογλου, Φώτης Μαλισσιόβας και Χάρης Παυλόπουλος.

Με την ομάδα  LIBERTA έπαιξαν οι: Στούκας, Τσολακίδης, Συλεόπουλος, Νότας, Μωραιτόπουλος, Σερμέτης, Παπαθεοχάρης, Ροδαλάκης, Φρουσκλιάς.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Σάκης Παυλόπουλος της ομάδας Blue Café.

Στην άλλη κατηγορία που αγωνίστηκαν μη επίσημοι αθλητές πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα Auto Gas Κόπανος,κερδίζονταν στο μεγάλο τελικό τον Κένταυρο, ενώ τρίτη τερμάτισε η ομάδα «ΜΕΖΕΝ». Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χριστοφορίδης.

Στην τελετή λήξης τιμήθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικου Συλλογου Νεας Ιωνιας το 1984 που ξεκινησε το 1ο Ανεπισημο Τουρνουα δηλαδη οι: Πρόεδρος: Μαλαμουσης Γιαννης, Αντιπρόεδρος Χατζηθωμας Αποστολος (εκλιπων), γραμματεας Κατσανος Δημητρης, ταμιας Καραχαλιος Χαράλαμπος και τα μελη Αιμιλια Κράντα, Διαλεχτή Τσιτούμη, Διαμαντοπουλος Αποστολος, Καλογεροπουλου Ελένη, Θεοδωριδου Ευη, Τσαλούχος Θόδωρος
Το τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, αφού πραγματοποιείται για 30η φορά, διοργάνωσε με επιτυχία η Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ το συντονισμό είχε ο κ. Δημήτρης Οικονόμου.

Στη τελετή λήξης έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Νίκος Μαυρόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόλου Γιώργος Βλιώρας (νέος πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), Καπουρνιώτης Μιχάλης (νέος αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις