ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο Ευθ. Θεοδωρίδης στο εξωτερικό, με την Κ14 του ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ευθύμιος Θεοδωρίδης, γεννημένος το 2002, το τελευταίο διάστημα προπονείται κι αξιολογείται από το επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ήδη έχει συμμετάσχει σε φιλικά παιχνίδια που έχουν γίνει σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο και πλέον ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, καθώς έχει επιλεχθεί στην αποστολή της ομάδας Κ14 του ΠΑΟΚ, που χτες ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να συμμετάσχει στο 29th European Tournament U14 of Baisieux. Το Baisieux είναι κωμόπολη στη βόρεια Γαλλία κοντά στο Λιλ.

Ο Ευθύμιος Θεοδωρίδης αποτελεί ένα από τα παιδιά που αναμένεται να μετακινηθεί σε μεγάλη ΠΑΕ, προερχόμενος από την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, επιβεβαιώνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.
Φέτος αγωνίστηκε σε όλο το πρωτάθλημα, τόσο με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής Βόλου της οποίας είναι πρώτος σκόρερ, όσο και με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ ξεκινώντας σε όλα τα παιχνίδια με τη βασική ενδεκάδα.
Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και για το Σύλλογό του πέτυχε 15 γκολ σε 8 αγώνες, ενώ με τις Μικτές είχε 5 γκολ σε 6 εμφανίσεις.
Χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, ενώ είναι πάρα πολύ καλός και στο ένας εναντίον ενός.
Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Αβεντισιάν Αβεντίς, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Τσέλιος Αναστάσιος, Θεοδωρίδης Ευθύμιος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Αλτιντζής Βασίλειος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Σαπουντζής Αναστάσιος, Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, Μπάτζιος Παρασκευάς, Παναγιώτου Παναγιώτης, Τσοπούρογλου Δημήτρης, Μακρής Δημοσθένης, Γκορτεζιάνι Βασίλειος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Τασούλης και Ηλίας Γαλανόπουλοςκαι ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις