Καραγιάννης: «Το πιο δύσκολο ματς του πρώτου γύρου, αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης και ο Στέλιος Μαραγκός εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, στην καθιερωμένη media day. Ως τον πιο δύσκολο αγώνα του πρώτου γύρου, χαρακτήρισε αυτόν με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, δίνοντας το στίγμα για τη σοβαρότητα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του, τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Αλέξανδρος Καραγιάννης

«Κακό γεγονός, να δώσω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Στεναχωρηθήκαμε ιδιαίτερα και για το παιδί που ήταν αθλητής. Για όλες τις οικογένειες, αλλά για το ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα γιατί κάνει την ίδια δουλειά με εμάς».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Είμαστε λίγο φορτισμένοι αυτόν τον καιρό. Εμείς προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο. Τώρα όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Έχουμε βρει πολύ καλό ρυθμό, κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια και πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη».

Για την διαφορά ασφαλείας 11 βαθμών από τον δεύτερο:

«Έχουμε μια ασφάλεια, έχουν λυθεί τα πόδια μας. Δεν κοιτάμε τη διαφορά κοιτάμε να παίρνουμε όλα τα παιχνίδια ένα ένα και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Είδαμε και πέρυσι τι έγινε, αν εφησυχαστούμε και δεν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, αυτή η διαφορά μπορεί να φτάσει και τους τρεις βαθμούς. Δεν εφησυχαζόμαστε και συνεχίζουμε».

Στέλιος Μαραγκός

«Πολύ λυπηρό γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Η αφέλεια που διακατέχει τους Έλληνες σε πολλά θέματα, είναι μέσα σ’ αυτά δυστυχώς και οι γραμμές των τρένων, που είναι παρατημένες δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι πάρα πολλά πράγματα παρατημένα. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι».

Για την πρώτη εμφάνιση με την Κοζάνη

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, ήταν κάτι ευχάριστο για εμένα. Δεν με ξάφνιασε το γεγονός ότι έπαιξα σε άλλη θέση, εγώ είμαι διαθέσιμος για κάθε θέση, σε όλη τη διαδρομή που έχω κάνει το έχω αποδείξει. Έχω παίξει σε όλες τις θέσεις εκτός του σέντερ φορ και του τερματοφύλακα. Με ευχαριστεί πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ».

Για τα μπαράζ

«Θέλοντας και μη τα μπαράζ έρχονται στο μυαλό όλων. Το βίωσα αυτό πέρυσι κι άλλες χρονιές που έχω ζήσει ανόδους με ομάδες. Όταν δείχνει ότι η ομάδα έχει πάρει τον δρόμο της και πηγαίνει για το πρωτάθλημα όλοι σκέφτονται τα μπαράζ όχι όμως αμελώντας τα παιχνίδια που έχουμε. Είναι δύσκολα παιχνίδια και όλα θα πρέπει να είναι στο 100%».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις