Καραπαπάς στο συμβούλιο της SL2: «Από χθες δωρίζετε λεφτά και απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας 2 εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς.

Τη έντονη αντίδραση του Κώστα Καραπαπά προκάλεσε το αποτέλεσμα και κυρίως ο τρόπος που αυτό κρίθηκε στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας 2.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Β στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε η ΕΠΟ, καθώς όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων, η εκλογή του νέου προέδρου κρίθηκε από τη ψήφο της ΕΠΟ με την καταμέτρηση να είναι στο 12-12.

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν Δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά, απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν, το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποια κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου SL1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό;», ήταν τα πρώτα λόγια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν μαζέψει η Δικαιοσύνη τα λαμόγια που εκβιάζουν, δωροδοκούν, απειλούν! Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε… Απλά υπάρχουν δυο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους. Βάλατε μέχρι και παρακμιακά σάιτ με κάτι μικροεκβιαστάκους δήθεν δημοσιογράφους να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας; Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε…», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις