“Καίγεται” για τη νίκη σήμερα με Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Παιχνίδι χωρίς αύριο μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ολυμπιακό Βόλου το σημερινό με τον Πιερικό στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, το οποίο θα αρχίσει στις 3 μ.μ. για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης, για να ελπίζουν σε βαθμολογική ανάκαμψη και παραμονή στην κατηγορία.

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων (τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια), που το έχουν φέρει στην ουρά της βαθμολογίας με 15 βαθμούς σε 17 ματς. Αν και στο σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα (έχει να κερδίσει από τις 4 Φεβρουαρίου τον Μακεδονικό Φούφα), τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για τη συνέχεια.

Ο Κώστας Σταματίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κώστα Καμπέρη, ενώ από τραυματισμούς προέρχονται οι Αναστασίου, Σιουμουρέκης και Διαμαντόπουλος, οι οποίοι προφυλάχθηκαν τις προηγούμενες μέρες και δεν προπονήθηκαν, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι. Οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Αναστασίου, Γιαρλελής, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

Ο Πιερικός με 27 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στις 15/3 στη Νεάπολη) και τον Σβορώνο και θα έρθει στον Βόλο να αγωνιστεί ελεύθερα, χωρίς να υπάρχει η πίεση του νικηφόρου αποτελέσματος.

Διαιτητής ο Φακής
Τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό θα διευθύνει ο Γιώργος Φακής από τη Λάρισα. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Στεργιακούλης από την ίδια Ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις