“Θα παραιτηθεί ο Μαρτσούκος αν δεν βρει τα χρήματα”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρακλής Λάρισας που αφορά και τον νέο πρόεδρο της Super League 2, κ. Μαρτσούκο. Σύμφωνα με τα γραφόμενα, η αποστολή της ομάδας της Λάρισας έκανε στάση στον Κορυνό, επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί συναντήθηκε τυχαία με τον πρόεδρο της SL2, ο οποίος δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος για την εύρεση των απαραίτητων χρημάτων για τις ομάδες ώστε βγουν αληθινές οι εξαγγελίες του.

“Η Διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Μακεδονικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και να είναι σίγουροι ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.

Πέρα από τα αγωνιστικά της ημέρας και την μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί ενός πολύ δύσκολου και μαχητικού αντιπάλου θα θέλαμε να σταθούμε στα τεκταινόμενα της Super League 2, αφού παρότι η αγωνιστική δράση ξεκίνησε δεν γνωρίζουμε ούτε αν θα συνεχιστεί ούτε αν θα εξευρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι.

Μετά τα τραγελαφικά γεγονότα που ζήσαμε κατά την διάρκεια των εκλογών αναμένουμε με αγωνία την συνεδρίαση της επόμενης Τετάρτης για να δούμε τα αποτελέσματα των επαφών του νέου προέδρου Κου Μαρτσούκου Πέτρου.

Αν και σήμερα κατά την τυχαία συνάντηση της αποστολής της ομάδας που επέστρεφε, στον Κορινό, με τον νέο Πρόεδρο Κο Μαρτσούκο, φάνηκε να υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εξεύρεση των χρημάτων από χορηγίες εταιρειών που αναζητά αλλά και η “δήλωση του” ότι αν δεν καταφέρει να φέρει τα χρήματα θα παραιτηθεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις