Αχ. Μπέος: Τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν αλλά μπορεί να υπάρξουν σκιές

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή “Στο Πέταλο” αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ, υποστηρίζοντας πως η ΕΠΟ δεν αναφέρει πουθενά ότι αφήνει εκτός της συνάντησης αυτής τους προέδρους της ΠΑΕ Βόλος και της ΠΑΕ Άρης, άσχετα αν ο ίδιος θα δώσει ή όχι το «παρών» την προσεχή Δευτέρα.
Επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η ΠΑΕ Βόλος συνεχίζει να απαιτεί ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της και είναι αστείο οι «μεγάλοι» να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.
Όσον αφορά τα πλέι οφ, η άποψή του είναι πως θα ολοκληρωθούν, αλλά ενδεχομένως στο τέλος να υπάρχουν σκιές.
Για τον Βόλο υποστήριξε, ότι μόνο και μόνο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ελίτ των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ παίζοντας στα πλέι οφ, είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα με μόλις έξι χρόνια ζωής.
Η προσπάθεια για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με όσες πιθανότητες αναλογούν στον Βόλο, θα συνεχιστεί και στάθηκε στην καλή εικόνα που είχε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, με το αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με τρία γκολ προερχόμενα από στατικές φάσεις και άνοιξαν το σκορ μετά από υπόδειξη ανύπαρκτου φάουλ εις βάρος του Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις