Άντεξε ως το 85′ στο ΟΑΚΑ ο Θεσπρωτός

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας απέσπασε 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό Β, αλλά ο πόντος δεν της ήταν αρκετός.

Την έκπληξη της αγωνιστικής πήγε να κάνει το Σάββατο (01/04) στο ΟΑΚΑ ο Θεσπρωτός, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού Β. Οι Πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο γκολ… καριέρας του Θοδωρή Μίγγου, πίεσαν και εν τέλει κατάφεραν στο φινάλε να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Ο μέσος του Θεσπρωτού που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό έκανε το 0-1 στο 29′ και ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος με τις επεμβάσεις του κατάφερνε να κρατά απαραβίαστη την εστία του ως το 85′, Τότε ο Αλμπάνης με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και κράτησε την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο -8 από τη ζώνη παραμονής.

Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν να πανηγυρίσουν «διπλό» από τον Δεκέμβριο του 2021, όμως «λύγισαν» στο φινάλε και έχασαν τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμα περισσότερο την απόσταση από την 11η θέση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1-1
Σκόρερ: 85′ σουτ Αλμπάνης – 29′ σουτ Μίγγος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Σουρδής, Σιδεράς, Βουτσάς (69′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (59′ Αλμπάνης), Μαρτίνης, Εμπό (46′ Μαντσίνι), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος (46′ Τουρκοχωρίτης), Προδρομίτης, Μπιλάλ (69′ Τερεζίου(.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Πανταζέλος, Μαρτίνεζ, Κωνσταντίνου, Ρίζος, Μπίκας (84′ Παππάς), Μίγγος (68′ Λύγκας), Οικονομίκος (73′ Γώγος), Ρούσης (73′ Χατζάκος), Δρίτσας, Ντόντης.

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Δανδανόπουλος (Ξάνθης), Δέτση (Δωδ/νήσου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις