Βόλος – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες και τα πλάνα των προπονητών

Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό» με στόχο να διευρύνει τα θετικά του αποτελέσματα στα playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Κώστας Μπράτσος επιλέγει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να κάνει την παραμικρή αλλαγή.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Τσοκανης, Γκάγκι, Κάτσε – Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Τάχατος.

Στον πάγκο οι Κότνικ, Ασλανίδης, Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πίρινεν, Πιρές.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι και ο Πέτρος Μάνταλος είναι τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό
(18:00). Ο πρώτος θα αγωνιστεί με την «Ένωση» για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να αφήσει στον πάγκο Νταμιάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης-Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι-Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος-Αραούχο, Ελίασον, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ και Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Άμραμπατ, Σιντιμπέ, Μουκουντί και Φαν Βέερτ, καθώς και ο ασθενής Μήτογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις