Στη μάχη της πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι νεανίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν οι νεανίδες του Ολυμπιακού Βόλου σε μία σειρά αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, το τριήμερο 7-9 Απριλίου.

Αναλυτικά:

“Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Η βολιώτικη ομάδα, που ως γνωστόν πέρυσι είχε πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, μετέχει από την Παρασκευή 7 Απριλίου, έως την Κυριακή 9 Απριλίου στο ειδικό πρωτάθλημα, με αντιπάλους τις πολύ ισχυρές ομάδες της Νικόπολης Πρέβεζας και του ΓΑΣ Άμφισσας.

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες», αν και την τελευταία εβδομάδα (μέχρι και χθες), έδωσαν τέσσερα ματς (τρία για το σχολικό πρωτάθλημα και ένα για τον ημιτελικό κορασίδων της ΕΣΚΑΘ), εμφανίζονται αποφασισμένες να ξεπεράσουν την κόπωση των συνεχών αγώνων και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πολυπόθητη πρόκριση στο πανελλήνιο.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 7μ.μ. θα αντιμετωπίσει τη Νικόπολη Πρέβεζας, ενώ την Κυριακή 9 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, θα παίξει με τον ΓΑΣ Άμφισσας. Εξάλλου, το Σάββατο Απριλίου στις 5μ.μ. θα παίξουν η Άμφισσα με την Νικόπολη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να πετύχει μια ακόμη διάκριση, καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, να σταθεί δίπλα του, αρωγός στο δύσκολο έργο του. Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή, αθλήτριες και προπονητές καλωσορίζουν τις ομάδες της Νικόπολης Πρέβεζας και του ΓΑΣ Άμφισσας που έρχονται στην πόλη μας και τους εύχονται καλή διαμονή.

Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος, θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλαθοσφαιρίστριες: Πολύζου Κατερίνα, Νταιάκη Χριστίνα, Λογοδότη Σμαράγδα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Ράπτη Αναστασία, Καραστάθη Δέσποινα, Οικονομίδου Άλκηστη, Πορτοφέρι Χρύσα, Ρωμούδη Αριάδνη, Φούτρα Μαρία, Νιφόρου Μαριτίνα, Κοτοπούλη Νάσια, Σιουμουρέκη Στυλιανή, Γκιντσίδη Θεοφίλη, ενώ στον πάγκο θα καθίσει και η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Βασιλική Σιουμουρέκη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Επικεφαλής της προσπάθειας, βρίσκεται ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Δημήτρης Καραστάθης, με άξιους συμπαραστάτες τον γιατρό της ομάδας Στέλιο Πολύζο, τον υπεύθυνο της διοργάνωσης εκ μέρους του Ολυμπιακού Β. κ. Νίκο Ράπτη, το μέλος της Διοικούσας κ. Γιάννη Σιουμουρέκη και φυσικά τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο.

Συνδιοργανωτές του Ειδικού πρωταθλήματος είναι ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας , η ΕΚΠΟΛ και φυσικά η ΕΣΚΑΘ, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή στις 7μ.μ. στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου, μα και το μέλλον του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις