Τις παραιτήσεις Τσεκούρα και Πέγιου ζήτησε ο εκπρόσωπος του consortium – Έντονη αντίδραση Πέγιου

Στο κλείσιμο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο εκπρόσωπος του consortium που αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, κ. Παπαδόπουλος, ζήτησε την παραίτηση του κ. Τσεκούρα και του κ. Πέγιου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Παρά την προσπάθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να δώσει διαφορετική ερμηνεία στη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου, ο εκπρόσωπος του consortium διευκρίνισε πως εννοεί παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο και να θέσουν, αν θέλουν, εκ νέου υποψηφιότητα για να επανεκλεγούν στο Δ.Σ.

Η τοποθέτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Πέγιου. Ο ταμίας του Ερασιτέχνη απάντησε άμεσα στον κ. Παπαδόπουλο πως δεν δικαιούται να ζητά παραιτήσεις, ούτε να κρίνει ανθρώπους που έχουν πληρώσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σε αντίθεση με τον ίδιο που μέχρι τώρα δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ. Τέλος του τόνισε ότι ο ίδιος και οι επενδυτές που εκπροσωπεί αναλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι τον Ερασιτέχνη και συμπλήρωσε, πως με τις ενέργειές του δικαιώνει τον Χρήστο Λουκά, με τον κ. Παπαδόπουλο να ρωτά ποιος είναι ο κ. Λουκάς κι αν είναι αυτός που κρύβονταν σ’ ένα Δ.Σ. που παρευρέθηκε και ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαδόπουλος τόνισε:

“Εμείς ως Αθηναίοι έχουμε μάθει, πως όταν αποτυγχάνουμε, υπάρχουν βασικές αρχές τις οποίες και τηρούμε. Είναι κάτι το οποίο έχω πει και κατ’ ιδίαν στον κ. Τσεκούρα. Επειδή έχουμε δει πολλούς αγώνες μαζί, τον έχω δει να φεύγει από το γήπεδο στεναχωρημένος. Ξέρω ότι πονάει την ομάδα και δεν μπορώ να πω κάτι αντίθετο. Αυτό το λέει, άλλωστε, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι ένας άνθρωπος γα τον οποίο δεν έχουμε κανένα παράπονο, στην επαφή που είχαμε και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να έχουμε. Η σχέση μας είναι άριστη.
Παρόλα αυτά και επειδή σήμερα που συζητάμε η ομάδα είναι επί της ουσίας στην Α’ ΕΠΣΘ, χωρίς βέβαια να μπορώ σε καμία περίπτωση να κρίνω τον Νίκο Τσεκούρα για τη διαδρομή του που έχει στο Βόλο και στην ομάδα, καθαρά αθλητικά και ποδοσφαιρικά, όταν ένα εγχείρημα αποτυγχάνει και υπάρχει μία σειρά από λάθη, τα οποία έχουν γίνει, δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην έχει υπάρξει παραίτηση. Τόσο του κ. Τσεκούρα, ως υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και του κ. Πέγιου, ως μέλος που είχε την ευθύνη και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Είναι προσωπική μου άποψη και δεν είμαι κάποιο όργανο του συλλόγου για να πω ότι κάποιος πρέπει να παραιτηθεί ή όχι. Δεν ξέρω τους ανθρώπους αυτούς ούτε για τις δουλειές τους, ούτε για τη διαδρομή τους στην κοινωνία του Βόλου, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά ποδοσφαιρικό και αθλητικό και θα ήταν πρώτοι μάγκες, αν παραιτούνταν. Θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση και ανάληψη ευθυνών.
Στη ζωή γίνονται λάθη και στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε και οι δύο να κριθούν από το σώμα που λέγεται γενική συνέλευση. Θωρώ ότι κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη”

Από την πλευρά του ο κ. Τσεκούρας απάντησε στον κ. Παπαδόπουλο, τονίζοντας τα εξής: “Πρόσφατα έχω τονίσει με επιστολή , ότι αναλαμβάνω την ευθύνη. Ζήτησα συγνώμη και είπα ότι δεν έχω πλέον καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου. Για μένα αυτό είναι παραίτηση.
Την παραίτηση τη δική μου, του κ. Πέγιου, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου, θα την κρίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου. Έχουμε σαφώς δηλώσει, ότι με το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά.
Τη διοίκηση του συλλόγου, επαναλαμβάνω, την κρίνει αποκλειστικά η γενική συνέλευση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις