Να επιστρέψει στις νίκες με Αναγέννηση Καρδίτσας (19/4, 14:45, Πανθεσσαλικό)

MIRANDA

Την Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί σήμερα (19/4, 14:45) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SL2.

Οι κυανόλευκοι μετά τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ έχουν χάσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό τους, πετώντας στα σκουπίδια δύο βαθμούς στο Πολύκαστρο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και μένοντας πολύ μακριά από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει να κερδίσει το θεσσαλικό ντέρμπι ώστε να φτάσει τους κιτρινόμαυρους στους 34 βαθμούς ώστε να κοιτάξει ψηλότερα στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καταλήγοντας στους εξής παίκτες που αποτελούν την 20μελή αποστολή: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λογαράς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μέτσε, Μιράντα, Σιαφά, Ροχάνο, Τζιώρας.

Κερδίζει τα ντέρμπι η Αναγέννηση

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ο στόχος της πρωτιάς απομακρύνθηκε. Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη έχει πραγματοποιήσει μία σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να κερδίσει πολλά ντέρμπι. Να σημειώσουμε πως είχε κερδίσει τη Νίκη στο AEL FC ARENA, έχει επιβληθεί του Ηρακλή στην Καρδίτσα, πήρε διπλό στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και θέλει να επαναλάβει την ίδια εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Οικονόμου, Γκαντή και Ξύδα. Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Από τον Πειραιά οι “σφυρίχτρα”

Τους διαιτητές της 20ης αγωνιστικής όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 14:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από την Ένωση Πειραιά. Από την ίδια Ένωση θα είναι και οι δύο βοηθοί, κκ Παγουρτζής και Σγουράκης. Η κ. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη θα είναι η τέταρτη διαιτητής ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Βαλιώτης και οι δύο από την Ένωση Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις