Σούλης: «Με όλο τον σεβασμό στον Μπέο, πιστεύω ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος με τον έμπειρο προπονητή να παραθέτει τις σκέψεις του για τον Αλέξη Κούγια και τον Αχιλλέα Μπέο, τα όσα έχει ζήσει ή θα ήθελε να έχει ζήσει μαζί τους καθώς και για το εισιτήριο της Ευρώπης το οποίο θα… παιχτεί μεταξύ του Άρη και του Βόλου.

Αρχικά για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να συνεργαστούμε, αλλά δεν προέκυψε τρεις φορές. Είναι κακό για εμένα ότι δεν συνεργάστηκα μαζί του, θα ήταν καλό για εμένα, είναι μία προσωπικότητα και θα αποτελούσε εμπειρία. Πιστεύω ότι οικονομικά θα βάλει σε μία σειρά τον Ηρακλή, θα τον ανεβάσει στη Superleague 1 αλλά θα έχει συγκρούσεις και θα πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούν για να ανεβάσουν την ομάδα».

Για τον Αχιλλέα Μπέο σημείωσε: «Ο Μπέος είναι πιο έμπειρος άνθρωπος, είχα την τιμή να τον είχα πρόεδρο, ξέρει ποδόσφαιρο και δεν είχε ανακατευτεί ποτέ σε εμένα. Θα καθίσει το πρωί στο ξενοδοχείο και θα σου αναλύσει τη σκέψη του, αλλά μετά το παιχνίδι και θα σου πει όμως ότι εσύ αποφασίζεις. Υπάρχουν πρόεδροι που με έχουν πλησιάσει στις ομάδες για να βάλω κάποιον και έχω φύγει από ομάδα»

Λουτσέσκου ή Γιοβάνοβιτς; «Οι ομάδες που έχουν, είναι ομάδες των προπονητών. Εγώ θα προτιμούσα τον Λουτσέσκου γιατί είναι πιο εκρηκτικός. Σέβομαι και εκτιμώ ωστόσο τον Γιοβάνοβιτς».

Για το εισιτήριο της Ευρώπης, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη και θα το ήθελα αυτό με όλο τον σεβασμό στον κύριο Μπέο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις