Προκαλεί Μπέο η ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου: Τα μέτρα τάξης του τελικού θα αποφασιστούν με την Αστυνομία και τις ομάδες

Μοιράσου το άρθρο

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ διευκρινίζει πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό και τα μέτρα τάξης του αγώνα θα τα συζητήσεις μόνο με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, αφήνοντας εκτός “συζήτησης” τον Δήμο Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

· Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού.

·
 Σε σχέση με τη διεξαγωγή κληρώσεων των Μικτών Ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή επιβεβαιώθηκε ότι διεξήχθησαν σε απόλυτη συμμόρφωση με τoν Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 20 παρ.14 του ΚΑΠ) και τις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις