Χρυσές οι Καράγγελου – Φράγκου του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο

Μοιράσου το άρθρο

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Ζωή Καράγγελου και η Ελένη Φράγκου του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε το Τεχνικό Ομαδικό της βολιώτικης ομάδας αποτελούμενη από τις Καλσογιάννη Νικολέτα, Καράγγελου Ζωή, Μαμπρούκ Μάριεμ και Φράγκου Ελένη. 

Ο ΑΟΑ Υάδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ομαδικό, στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων / Νεανίδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Βασιλική Θάνου, Φωτεινή Βασιλική Κασβίκη, Ζωή Κωστοπούλου, Αιμιλία Μουχτούρη, Δέσποινα Πέντζα, Σοφία Ρηγάκου, Όλγα Σκαμνάκη, Λυδία Χρυσού, αναπλ. Λύδα Κρέσπη, Λυδία Τορνάρη και βαθμολογήθηκαν με 229,6042 β.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Χανίων με 215,1021 β. και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ με 205,4126 β.

Στο Τεχνικό Ντουέτο, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φράγκου του ΝΟΒΑ με 214,9041 βαθμούς. Το ασημένιο πήραν οι Αθηνά Καμαρινοπούλου / Δήμητρα Κατρατζόγλου με 199,4499 β. του ΑΝΟ Γλυφάδας και το χάλκινο οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου του ΑΟ Υάδες με 198,0084 β.

Απονομές έκανε η ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις