Μακρινίτσα- Ν.Α. Νίκης (0-2): Σε χειμωνιάτικο τοπίο…

Χειμωνιάτικο τοπίο στο γήπεδο Πορταριάς, όπου η Μακρινίτσα υποδέχτηκε τους Ν.Α. Νίκης σε μια αναμέτρηση που θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα το καταχείμωνο! Τελικά οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 2-0, με τέρματα που πέτυχαν οι Δημουλάς και Τσανάκας…

Το 0-1 έγινε στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημουλά και το 0-2 σημειώθηκε στο 58′ από τον Τσανάκα, με κεφαλιά.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και το «διπλό», ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια των Νέων Αθλητών Νίκης, καθώς οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται δύο βήματα πριν από ένα εκπληκτικό επίτευγμα για την ηλικία τους, την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία, με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια!
Το πρώτο από αυτά τα δυο βήματα είναι να ξεπεράσουν τον Τοξότη στη βαθμολογία με τους Ν.Α. ΝΙΚΗΣ να δίνουν δυο αγώνες, την ώρα που ο Τοξότης έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του (ρεπό την τελευταία αγωνιστική). Το δεύτερο βήμα είναι να εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής Β.
Τέλος, πολλά συγχαρητήρια δόθηκαν από όλους, σε όλους όσους συμμετείχαν στην αναμέτρηση, ποδοσφαιριστές και διαιτητές, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών κάτω από τις οποίες αυτή ολοκληρώθηκε.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Βαρώτας, Γ. Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Φράγκος, Σαραφίδης (46′ Κ. Μυλωνάς), Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος, Παπακώστας (55′ Κανάβας), Πουρνάρας.
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (59′ Χ. Σιώμος), Μπακογιάννης (46′ λ.τρ. Ευθυμίου), Κουτσούκης, Δαμάσκος, Τσιανάκας, Χρηστίδης (70′ Βλάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις