Τοξότης- Κένταυρος 3-0: Kαλό καλοκαίρι… για τους “ροσονέρι”

Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν ο Τοξότης, επικρατώντας στο βοηθητικό του ΕΑΚ επί του αξιόμαχου Κενταύρου Ν.Π. με σκορ 3-0. Κάνοντας το χρέος τους οι ποδοσφαιριστές του Θαν. Χρυσοχού κατέκτησαν το τρίποντο, έφτασαν τους 40 βαθμούς και τώρα αναμένουν αφενός τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής…

(και του αναβληθέντος ματς Νέοι Αθλητές-Άνθιμος Γαζής) κι αφετέρου την έκβαση της εκδίκασης της ένστασης του Μαγνησιακού, για να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά.
Οι γηπεδούχοι, πέραν των τριών γκολ είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τετ α τετ του Κλόντιαν Τσένα και του Δημήτρη Τριχιά, καθώς και δοκάρι του Γκέντιαν Τσένα.
Ο Τοξότης άνοιξε το σκορ στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Γκέντιαν Τσένα.
Στο 60′ ο Αντώνης Κυλαδίτης πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά και στο 78′ ο Εμαρίντο Μάρκο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-0. Την δική του πινελιά πρόσθεσε κι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βάιος, που ήταν σε καλή ημέρα και είπε όχι στον Κένταυρο και στον Τσιργή, σε δυο πολύ καλά σουτ του τελαυταίου.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο γενικός αρχηγός του Τοξότη, Βαγγέλης Δεληβασίλης έκανε την εξής δήλωση: “Συγχαρητήρια σε όλη αυτήν την τρελοπαρέα… Το χρέος μας το κάναμε την τελευταία αγωνιστική, για μας. Τώρα περιμένουμε αποτελέσματα και μακάρι να γελάσουμε στο τέλος όλοι αγκαλιά…. VAMOS ΤΟΞΟΤΑΡΑ”

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης (75′ Παπαγιάννης) ,Αλ.Βέτσικας, Μάρκος, Γκ.Τσένα, Τσιατσιάνης, Γ.Βέτσικας,Τριχιάς (51′ λ.τρ. Μάρκο), Μαϊστράλλης, Κλ.Τσένα (68′ Παραδάκης)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Γ. Πότσκα,Εκταρίδης (75′ Πανάρετος), Λιάτζουρας, Τσιργής, Νεγιάννης (50′ Λαμπαδάρης), Βαρσαμάς, Τσατσάνης (70′ Μαϊτιανός), Βαγγ. Γώγος, Παπαδημητρίου, Γκ. Πότσκα, Τζήκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις