Ενωμένος ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάζει την επόμενη μέρα

Νέα σελίδα άνοιξε για τον Ολυμπιακό μετά την παραχώρηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος στον όμιλο επιχειρηματιών που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδόπουλο να είναι μέλος αυτού του ομίλου, όπως έγινε γνωστό στην προχθεσινή ιστορική γενική συνέλευση.

Οι Γιάννης και Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν ενωτικοί στις ομιλίες τους και έδωσαν όραμα στα μέλη του Ολυμπιακού τα οποία με ευρεία πλειοψηφία τους ανέθεσαν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, που τη νέα σεζόν θα κάνει μία νέα αρχή από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Η ουσία είναι ότι πλέον το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού αποκτά νέα διοίκηση, ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Βόλο, μένει στην πόλη και σίγουρα γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τι καταστάσεις μπορεί να αντιμετωπίσει. Μένει επίσης να δούμε και τον βαθμό εμπλοκής της οικογένειας από την Κύπρο, που όπως είπε ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις