Με το δεξί ο «ΑΙΣΟΝΑΣ» στην αγωνιστική δράση

Με 8 μετάλλια επέστρεψαν από τα Τρίκαλα οι αθλητές του Α.Σ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΑΙΣΟΝΑΣ, που συμμετείχαν στο κύπελο εγχρώμων και μαύρων ζωνών «KARATE OPEN SERIES ΤΡΙΚΑΛΑ 2023». Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου την Κυριακή 23 Απριλίου. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα ης ΕΛ.Ο.Κ και ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί της W.K.F.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου διακρίθηκαν στις πρώτες 3 θέσεις:

1η θέση χρυσό μετάλλιο:
– ΚΟΚΟΒΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (κορασίδων 8 ετών)
– ΑΡΓΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (παίδων 8 ετών)

2η θέση ασημένιο μετάλλιο:
– ΠΑΥΛΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (κορασίδων 9 ετών)
– ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (παίδων 8 ετών)

3η θέση χάλκινο μετάλλιο:
– ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (νεανίδων)
– ΡΩΜΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (νεανίδων)
– ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (παίδων 13 ετών)
– ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ (εφήβων)

Για τους 7 από τους 8 αθλητές ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες καθώς ο νεοσύστατος σύλλογος δραστηριοποιείται μόλις 9 μήνες. Η αγωνιστική εικόνα των αθλητών καθώς και το ήθος και η αθλητική συμπεριφορά τους ήταν άξια συγχαρητηρίων. Ο σκοπός του αθλητισμού είναι η καλλιέργεια της ευγενής άμυλας, του αθλητικού ιδεώδους, της συμμετοχής, της συνεργασίας, της ψυχικής και σωματικής ευεξίας, της συγκέντρωσης και της αυτοπεποίθησης.

Οι προπονητές του συλλόγου ΚΟΚΟΒΑ ΝΕΛΗ , ΓΙΔΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΓΙΔΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών και υπόσχονται και άλλες πολλές επιτυχίες στο προσεχές μέλλον.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν αθλητές και προπονητές για την εξαιρετική εμφάνιση και την άψογη συνεργασία με αθλητές και γονείς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις