Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό Β.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι που ανέλαβαν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου δεν σταμάτησαν τις επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές και σε μεγάλο βαθμό ο σχεδιασμός το ρόστερ έχει προχωρήσει. Η διοικούσα επιτροπή, η οποία θα ανακοινωθεί κι αυτή άμεσα, μέσα στην εβδομάδα…

…θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη να ανακοινωθεί το όνομά του. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια έκπληξη και θα είναι ένας εκ των Παναγόπουλου, Τζαναβάρα, Γκουλή, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με πολλούς ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η ομάδα ήδη είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό και απομένει να μπουν οι τελευταίες… πινελιές. Οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από το χώρο της Football League και είναι λογικό να ανακοινωθεί η απόκτησή τους μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την προσεχή Κυριακή 29/5. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές τόσο Έλληνες, όσο και ξένους, οι οποίοι αποτελούν δοκιμασμένες λύσεις και γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις