Δεν αλλάζει τακτική ο Βόλος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για τους “κυανέρυθρους” κόντρα στην “Ένωση” που θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Βόλος θα πάει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό και όπως τονίζουν οι “κυανέρυθροι”, δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, γνωρίζοντας ωστόσο, πως η “Ένωση” είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, από τη στιγμή μάλιστα που το κίνητρο είναι τεράστιο.
Για την ΑΕΚ είναι μια ιστορική στιγμή, καθώς θέλει να γιορτάσει στο νέο της σπίτι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χιλιάδες φίλοι του “Δικεφάλου” ετοιμάζουν φιέστα, με την “OPAP Arena” να είναι κατάμεστη από κόσμο.
Όσον αφορά τα πλάνα του Κώστα Μπράτσου για το αυριανό παιχνίδι, δεν αλλάζουν. Η ομάδα θα αγωνιστεί “σφιχτά” στην άμυνα, θα προσπαθήσει να πιέσει ψηλά και να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους παίκτες της ΑΕΚ. Παράλληλα, θα κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις.
Θυμίζουμε, πως η ΑΕΚ κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη ή με ισοπαλία, αλλά ακόμη και με ήττα αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει τον Άρη στη Λεωφόρο.
Ο Βόλος στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών. Οι Ζαν Μπαριέντος, Χρήστος Σιέλης θα είναι εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Φελίπε Πιρές (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ). Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Μίκαελ Τσιρίνος και Μάτιτς Κότνικ, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Μίλος Ντέλετιτς και Έντσο Γκάγκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις