Έχει έναν κορμό ο Βόλος για να “χτίσει” πάνω του

Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές αριθμεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Βόλου, μετά τις εννέα συνολικά αποχωρήσεις παικτών που είχαμε από την ομάδα. Αναμένεται, ωστόσο, αρκετοί ακόμη παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν, βάσει και του σχεδιασμού που υπάρχει από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά.

Είναι λογικό ο Βόλος να στηριχθεί σε έναν βασικό κορμό που υπάρχει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και πάνω εκεί να “χτίσει” ο προπονητής των “κυανέρυθρων” Κώστας Μπράτσος. Αυτή τη στιγμή ο παλαιότερος παίκτης του Βόλου είναι ο Τάσος Τσοκάνης. Ήδη μετρά 103 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Βόλου και 10 στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο αρχηγός θα είναι και φέτος ο στυλοβάτης στη μεσαία γραμμή.

Ο Ζαν Μπαριέντος είναι από τους παίκτες που έχουν προσφέρει σημαντικά στον Βόλο, στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Βαδίζει προς τα 33, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο αγωνίζεται ως έφηβος και θα είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Κώστας Μπράτσος τη νέα χρονιά.

Ο Μίλος Ντέλετιτς έκανε καλή χρονιά. Αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια, πέτυχε έξι γκολ και θα είναι και τη νέα χρονιά μέλος της ομάδας, καθώς στον Βόλο είναι ευχαριστημένοι από τον 29χρονο στράικερ. Ο μοναδικός επιθετικός που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.

Ο Βόλος διαθέτει δύο εξαιρετικούς πλάγιους μπακ και συγκεκριμένα του Νικολά Άλχο και Αντόνιο Λούνα. Ο Άλχο ήταν ο παίκτης του Βόλου με τις περισσότερες συμμετοχές φέτος (34), ενώ ο Λούνα ακολούθησε με 33. Πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές και οι δύο, θα τους δούμε και τη νέα χρονιά να αγωνίζονται με την φανέλα του Βόλου.

Ο Χρήστος Σιέλης αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια και ανέβασε τις μετοχές του. Από τους παίκτες που υπολογίζει η τεχνική ηγεσία.

Ο Δημήτρης Μεταξάς παρουσιάζει σημαντική πρόοδο κάθε χρόνο κι αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και τη θέληση που έχει να αναδειχθεί ως ποδοσφαιριστής. Ο Βόλος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ και στα 19 του χρόνια, πλέον, έχει την εμπειρία της μεγάλης κατηγορίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον δούμε να παίρνει μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα, με την ΑΕΚ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Βόλο για να τον αποκτήσει.

Ο Έντσο Γκάγκι ήρθε στον Βόλο τον περασμένο Ιανουάριο, έδειξε καλά στοιχεία στα 15 παιχνίδια που αγωνίστηκε και πιθανότατα θα παραμείνει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι εξελίξιμοι, όπως οι Στάθης Τάχατος, Κυριάκος Ασλανίδης, οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος κυρίως στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τους Αντώνη Οικονομόπουλο, Γιούχα Πίρινεν, Αλέξανδρο Καρτάλη, Έργκους Κάτσε και τους νεαρούς Σαράντη Τσελεμπάκη και Θανάση Τριανταφύλλου, θα αποφασίσει η διοίκηση ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα.

Υπάρχει στο ρόστερ και ο τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος, που είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή, μετά τις αποχωρήσεις των Μπόρις Κλέιμαν, Μάτιτς Κότνικ και Παναγιώτη Αυγερινού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις