Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ πρώην πρόεδρος ομάδας SL1

(Ξένη Δημοσίευση) Κλίνες ΜΕΘ, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία». Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία». Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος μετά από τροχαίο το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί στην παραλιακή Λεωφορείου, έξω από το λιμάνι, με τον Φώτη Τσάλο να επιβαίνει σε δίκυκλο που συγκρούστηκε σε άλλο όχημα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και στο Βενιζέλειο διασωληνώθηκε και έγινε άμεσα εισαγωγή στην ΜΕΘ, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πηγή: neakriti

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις