Κέρδισε την έφεση η Νίκη – Ερωτηματικό η τύχη του αγώνα με την ΑΕΛ!

Μπορεί η Νίκη να δικαιώθηκε στην “Εφέσεων της ΕΠΟ” αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με την τύχη του αγώνα με την ΑΕΛ, που αρχικά είχε κατακυρωθεί υπέρ των βυσσινί με 3-0 και από τους γηπεδούχους είχε αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Παρά τη δικαίωση της Νίκης Βόλου, το πρόστιμο παρέμεινε τσουχτερό καθώς το 30.250€ έγινε 28.250€.

Το σίγουρο είναι πως στη Νίκη επιστρέφεται ο ένας βαθμός και μένει να δούμε πως θα ερμηνεύσει η διοργανώτρια την απόφαση ώστε να λάβει απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την επανάληψη του αγώνα ή τη συνέχιση από το χρονικό σημείο της διακοπής

Η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσία την από 4.5.2023 έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της εφεσίβλητης ΠΑΕ ΑΕΛ και κατά  της υπ’ αριθμ. 114/21.4.2023 οριστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL2.
Μεταρρυθμίζει την εκκαλουμένη 114/2023 απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου αποκλειστικά κατά το μέρος με το οποίο έκανε δεκτή την ασκηθείσα παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνακόλουθα έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 21 παρ. 3 ΙΙ α, β, γ του ΚΑΠ.
Απορρίπτει την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Απαλλάσσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την τιμωρία με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ιδίας ως γηπεδούχου, ο οποίος διεξήχθη στις 7.4.2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League 2, με σκορ 0-3, με περαιτέρω χρηματική ποινή 4.000 ευρώ και με αφαίρεση ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα.
Επανακαθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κι επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ύψους 28.250 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις