Σε πολωνικό site συνοδών πολυτελείας η 27χρονη που αναζητούν στην Κω (pics)

Νέα τροπή στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στην Κω με μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά.

Αν και ακόμη κανείς δεν ξέρει αν το προφίλ το δημιούργησε η ίδια ή κάποιος άλλος… εντούτοις στο strefa-hostess.pl που φιλοξενεί συνοδούς προς ενοικίαση, μπορεί ακόμη και σήμερα να βρει κάποιος το προφίλ της.

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο επικεντρώνονται οι έρευνες – Βίντεο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό σε πανικό στα χέρια των Αρχών

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνεχίζεται το θρίλερ με την Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με τον με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό να βρίσκεται σε πανικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Ενώ έχει έρθει και η μητέρα της 27χρονης στο νησί με ιδιωτικούς ερευνητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι. Την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις