Όλα έτοιμα για το 35ο ράλι Κένταυρος

Με 35 πληρώματα να παίρνουν εκκίνηση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου, θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 35ο Ράλι Κένταυρος 2016. Οι συμμετοχές παρά το δύσκολο της οικονομικής κρίσης έχουν όλους τους πρωταγωνιστές και διεκδικητές του θεσμού.
Ανάμεσα…

…στους συμμετέχοντες οδηγούς συγκαταλέγονται οι Φιλιππίδης Γιώργος, Βελάνης Βασίλης, Καμιτσάκης Στέφανος, Αλυγιζάκης Λευτέρης, Καμπύλης Παναγιώτης, Αναπολιωτάκης Γιώργος, αλλά και όλοι όσοι ακολουθούν το Πρωτάθλημα. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι όσοι βρεθούν στο βουνό του Πηλίου την ημέρα του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα Mitsubishi Evo, αλλά και Skoda Fabia S2000…

Ιδιαίτερα σημαντική και η συμμετοχή των 14 βολιώτικων πληρωμάτων εκ των οποίων τα δέκα αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, οι οποίοι και αυτοί θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το καλύτερο, με τους Σταφυλοπάτη-Τσιούκα , Καμζιόλη-Σουφλάρη, Μπαλντούνη-Μακάριο, Βλάχο-Λεγαντή, Αντωνοβαρδάκη-Τζιώρτζιο, Τραγή-Γκιλομανάκη, Καρακατσάνη-Βασταρδή, Βιδούρη-Ζαβλάνο, Σαλταγιάννη-Βεργοζήση. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε και τη συμμετοχή του Παντελή Πέτρου από την Κύπρο με Mitsubishi Evo Χ κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο.

aegean karalis 782x100
Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστικά την ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις. Είναι ευέλικτος, οικονομικός, ανταγωνιστικός, ποιοτικός και προπάντων ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία, το Πήλιο.

Ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα γίνει στην Παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 4 Ιουνίου το πρωί από τις 11:00 έως τις 14:00 και εν συνεχεία στις 20:30 οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα του Ράλι κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές: Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από το Βόλο και στη συνέχεια τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής «Αλυκόπετρα» μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό «Καράβωμα» μήκους 17,8 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του «Κισσού» μήκους 9 χλμ.

Ενδιάμεσο σέρβις θα παρέχεται στα πάρκινγκ του Χιονοδρομικού κέντρου «Αγριόλευκες». Το αρχηγείο του Ράλι Κένταυρος θα βρίσκεται στην πόλη του Βόλου και το ξενοδοχείο «Park». Ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 στην Παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Το 35ο Ράλι Κένταυρος 2016 τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου και του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο-fax της Λέσχης 24210-55339,καθώς και στα τηλέφωνα του προέδρου Δημήτρη Γαρουφαλιά (6947156759) και του γενικού γραμματέα Γιώργου Μπέτα 6944590640, στην ιστοσελίδα www.lavolos.gr και στο mail: [email protected][email protected]

«Σας περιμένουμε στο Βόλο και στο Πήλιο, σας περιμένουμε στο Ράλι Κένταυρος του 2016» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

kentavros

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις