Αποδέχτηκε την πρόταση των Κινγκς και πάει ΝΒΑ ο Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως αναφέρει ο έγκυρος Έιντριαν Βονιαρόφσκι, αποδέχτηκε την πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Σάσα Βεζένκοφ! Ο 27χρονος φόργουορντ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του NBA.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ομάδα του Σακραμέντο είναι τριετές με συνολικές απολαβές στα 20 εκατ. δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 6,5 εκατ. δολάρια ετησίως.

Κάτι που σημαίνει ότι καθαρά στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Βεζένκοφ θα μπαίνουν τα μισά ετησίως, δηλαδή στα 3,2 εκατ. δολάρια και λίγο παραπάνω αφού τα υπόλοιπα είναι η εφορία.

Με τον Ολυμπιακό από την μεριά του να βάζει στην άκρη 1,5 εκατ. ευρώ από το buy out του MVP της Euroleague τη σεζόν που μας πέρασε (συν το ποσό του συμβολαίου του) και πλέον να κινείται για τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς να φιγουράρει στη λίστα των ερυθρολεύκων για να καλυφτεί το κενό του.

«Ο Σάσα Βεζένκοφ – MVP της EuroLeague- συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Σακραμέντο Κινγκς, λένε οι ατζέντηδες του Mark Bartelstein και George Roussakis της @PrioritySports και Nick Lotsos της Team Lotsos στο ESPN. Ο 27χρονος Βεζένκοφ, ένας ελίτ φορ φορ 4 για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, αναμένεται να έχει ρόλο βασικού στους Κινγκς», ανέφερε στο τιτίβισμά του ο έγκυρος ρεπόρτερ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις