Λόπεθ: «Τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία του Φεράρι»

Ο πρώην προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη μεταγραφή του Φράνκο Φεράρι στον Άρη, με τον Ισπανό τεχνικό να γνωρίζει καλά τον Αργεντινό από το κοινό τους πέρασμα στον Βόλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Είναι επιθετικός σε συμπεριφορά, είναι ανταγωνιστικός και είναι ένα καλό deal για τον ίδιο αλλά και για τον Άρη. Είναι καλό για εκείνον που θα αγωνισθεί σε μια από τις καλές ομάδες, όπως είναι ο Άρης.

Είναι ένα επιθετικό μπακ και θα έρθει σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Εϊναι ένας καλός παίκτης και δεν είχα παράπονο για εκείνον. Έχει την ευκαιρία να πάει σε μια μεγάλη ομάδα καθώς στο παρελθόν ασχολήθηκαν μαζί του Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αλλά δεν προχώρησε. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα.

Το μυαλό του είναι στην επίθεση. Έχει το νου του να βοηθήσει τον σέντερ φορ, να δώσει ασίστ. Είναι ένα καλό παιδί και είναι επαγγελματίας σε κάθε φάση της ζωής του. Μπορεί να αντέξει τον ανταγωνισμό. Ξέρει από προκλήσεις. Είναι μια πρόκληση για εκείνον ο Άρης και του εύχομαστε να καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις