Συμφωνία για δύο χρόνια με τηλεοπτικό πάροχο ο Παναθηναϊκός

Συμφωνία με τον τηλεοπτικό πάροχο που θα μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια του, ήρθε ο Παναθηναϊκός

Από την Cosmote TV θα συνεχίσουν να μεταδίδονται οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες του Παναθηναϊκού θα συνεχίζουν να μεταδίδονται από τα κανάλια της Cosmote TV. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έχει συμβόλαιο με την Cosmote από το 2021, με την οποία η συνεργασία επεκτάθηκε μέχρι το 2025.

Από την Cosmote TV λοιπόν θα μεταδωθούν όλοι εντός έδρας αγώνες της Super League, των ευρωπαϊκών προκριματικών, αλλά και όλα τα φιλικά.

Επιπρόσθετα, θα γίνει και μετάδοση και κάποιων επιλεγμένων εντός έδρας αγώνων της Κ19 και της Κ17 του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Cosmote:

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός και COSMOTE TV ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους και οι «Πράσινοι» θα παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17).

Η μεγάλη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού με πλούσιο ρεπορτάζ, ενώ οι κρίσιμες αναμετρήσεις θα πλαισιώνονται με pre-game και post-game εκπομπές, προσφέροντας την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους φιλάθλους της ομάδας.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2023-24 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.

Η κάλυψη των φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV θα μεταδώσει όλα τα φιλικά του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την Τετάρτη 5/7 και την Κυριακή 9/7 στις 19.00, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των «Πρασίνων» με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και ΑΕΚ Λάρνακας, αντίστοιχα. Με την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Χάποελ Μπερ Σεβά (Παρασκευή 14/7)».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις