Ολυμπιακός Βόλου: Ενίσχυση από το πάνω ράφι με Μπλατσέρη, Τσιάκο και Κούλπα

Η ανάληψη των καθηκόντων του γενικού αρχηγού από τον Τάσο Κυριάκο έχει βοηθήσει στο να επιταχυνθεί η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί στη θεσσαλική αγορά και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις που θα δώσουν το στίγμα της επόμενης μέρας των ερυθρολεύκων.

Ο 31χρονος Γιώργος-Ροδριγο Μπλατσέρη έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και απομένει η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί λύση από το πάνω ράφι για τις δύο πτέρυγες της επίθεσης των ερυθρολεύκων. Την προηγούμενη περίοδο σήκωσε το κύπελλο με τον Ατρόμητο Παλαμά ενώ το πρώτο εξάμηνο ήταν παίκτης του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τσιάκου έχει βρει ο Ολυμπιακός Βόλου τη λύση του γκολ. Πρώτος σκόρερ με 25 γκολ στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με τη φανέλα του Φαλανιακού την περσινή σεζόν, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ως ο κορυφαίος γκολτζής της κατηγορίας. Ο 28χρονος έχει περάσει από τις “Κ” του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης κι έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες του Αχιλλέα Φαρσάλων, του Φαλανιακού και του Δωτιέα.

Από την ΕΠΣ Λάρισας έρχεται και ο παίκτης που θα αποτελέσει την κολόνα της άμυνας του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυνικό Αποστόλη Κούλπα που αγωνίζονταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων κι έχει παραστάσεις από SL2 με Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις