Νίκη Βόλου: “Κλείδωσε” το πρόγραμμα της προετοιμασίας – Ενίσχυση υπό όρους…

Στη Νίκη παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της έρευνας των ελληνικών και διεθνών αρχών για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού που δρούσε και στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουν τα στελέχη της βολιώτικης ΠΑΕ είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε μία τόσο ρευστή κατάσταση στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να περιμένουν και να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις, σε όλα τα επίπεδα καθώς οι εξελίξεις μπορεί να ανακατέψουν την τράπουλα.

Το πρώτο που αναμένουν στη Νίκη είναι το κρίσιμο Δ.Σ. της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στα γραφεία της SL2. Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της κατηγορίας και τον διαχωρισμό των δύο ομίλων, αν και εφόσον υπάρξουν δύο όμιλοι…

Όταν θα γίνει το σχετικό ξεκαθάρισμα τότε στη Νίκη θα κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, προσπαθώντας να καλύψουν τα “θέλω” του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για δύο επιθετικούς που με τον Χρήστο Τζιώρα θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα. Στη Νίκη εξετάζουν επίσης παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα. Επίσης, έμπειρος τερματοφύλακας που θα υπερκαλύψει το κενό του Μπάγιτς είναι στους άμεσους στόχους. Η αδειοδότηση τους φέρνει σε θέση ισχύος και γι’ αυτό δεν μπαίνουν στη διαδικασία πλειστηριασμών καθώς ορίζουν από την αρχή τιμή βάσει της αξιολόγησής τους. Οι μέχρι τώρα επαφές με μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ενώ σκανάρεται με προσοχή και η ξένη αγορά, ειδικά για τη θέση του σέντερ φορ.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, φαίνεται να έχουν “κλειδώσει” κάποιες ημερομηνίες. Στις 3 Αυγούστου αναμένεται να οριστεί η πρώτη, ανοιχτή προπόνηση της ομάδας. Στις 21 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικό με την ΑΕΚ Β’ και στη συνέχεια η ομάδα θα ανέβει στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις