Αναχωρεί για το Πήλιο ο Ατρόμητος – Το πρόγραμμα των φιλικών

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και την Τρίτη (11/7), θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Οι Περιστεριώτες, μάλιστα ενημέρωσαν και για το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, αφού μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσουν συνολικά εφτά φιλικά κόντρα σε Βόλο (17/07), την ομάδα Κ20, τον Αστέρα Τρίπολης (19/07), τον Παναιτωλικό (02/08), τον ΟΦΗ (05/08), την Κηφισιά (12/08) και τέλος στις 8 ή 9 Αυγούστου με έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας.

Αναλυτικά ο Ατρόμητος αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, που αφορούσε κυρίως στην επάνοδο των ποδοσφαιριστών μας, μετά την περίοδο των διακοπών και από αύριο, Τρίτη 11 Ιουλίου, συνεχίζεται η διαδικασία από την Πορταριά στο Πήλιο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας από το πρωί της Τρίτης θα ταξιδέψει για το Πήλιο και εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Στην εν λόγω περίοδο θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικές αναμετρήσεις. Αρχικά, με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 17 Ιουλίου και εν συνεχεία στο Πήλιο, με το Τμήμα της Κ20 της ομάδας μας.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία έχει προγραμματιστεί για 19/20 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν άλλα πέντε φιλικά.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουλίου η ομάδα μας θα βρεθεί στην Τρίπολη για το ματς κόντρα στον Αστέρα, στις 2 Αυγούστου στο Αγρίνιο για το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 5 Αυγούστου στο γήπεδο της Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί κόντρα στην Κηφισιά.

Παράλληλα, στις 8 ή 9 Αυγούστου θα διεξαχθεί ακόμα ένα φιλικό με αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας.

Η αποστολή της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Σάλτας, Δήμος, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Τσακμάκης, Σταματούλας, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Αμπαρτζίδης, Μουντές, Κούεν, Φριντζόνσον, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Τζαβίδας, Τσαντίλας, Τριμμάτης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις