“Κλειδώνει” η τριάδα των τερματοφυλάκων στη Νίκη

Ο Ζοζέφ Αντουάν Ναά όλα δείχνουν πως θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τη Νίκη, όμως άμεσα αναμένεται να “κλειδώσει” και η τριπλέτα των τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, αναμένεται η απάντηση στην πρόταση που έχει καταθέσει η διοίκηση της Νίκης στον Σάκη Γκαραβέλη.

Αν και αρχικά οι δύο πλευρές ήταν πολύ μακριά όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, εντούτοις τις τελευταίες μέρες έχει φανεί πως υπάρχει χρυσή τομή και οι πιθανότητες ο έμπειρος πορτιέρε να ντυθεί στα κυανόλευκα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων που μπορούν να δώσουν βαθμούς στην ομάδα και η απόδοσή τους να είναι σταθερή καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν.

Ο Σάκης Γκαραβέλης θεωρείται μία επιλογή από το πάνω ράφι και δεν είναι τυχαίο πως από το 2017 αγωνίζεται σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Ξάνθη, Βόλος και Λαμία αποτέλεσαν τους τελευταίους σταθμούς της καριέρας του 32χρονου πορτιέρε. 70 συμμετοχές τα τελευταία τέσσερα χρόνια με Βόλο και Λαμία τον κατατάσσουν στην κορυφή των μεταγραφικών λιστών αρκετών ομάδων τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης κατηγορίας.

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή και του Νίκου Μπουργάνη που θα δώσει μάχη για τη φανέλα του βασικού, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί ο προπονητής να τον υπολογίζει ως μία αξιόπιστη λύση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις