Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Πισάρο

Ο Ροδόλφο Πισάρο έφτασε στην Αθήνα μετά από πολύωρο ταξίδι για λογαριασμό της ΑΕΚ με τον Μεξικανό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το συμβόλαιο του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής τον διεθνή Μεξικανό Ροδόλφο Πισάρο ο οποίος τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση.

Ο Πισάρο αποτέλεσε το νούμερο ένα στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και κατάφερε να τον κάνει δικό της από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Στο “Ελ. Βενιζέλος” μάλιστα βρέθηκαν και σχεδόν είκοσι φίλοι της ΑΕΚ για να υποδεχτούν τον Μεξικανό, ανάμεσα στους οποίους και δύο μικροί φίλοι που είχαν φτιάξει ένα σκίτσο με τον “Τζόκερ” που αποτελεί το παρατσούκλι του Πισάρο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός (σ.σ. παίζει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό) ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πατσούκα, ενώ το 2017 πήρε μεταγραφή για την Τσίβας -εκεί συνεργάστηκε με τον Ματίας Αλμέιδα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από μόλις ένα χρόνο τον αγόρασε η Μοντερέι, ενώ το 2020 μετακόμισε στο MLS για την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πέρσι τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Μοντερέι.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη 14 φορές με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ενδιαφέρον στοιχείο για τον 38 φορές διεθνή αποτελεί το ποσό των 40.000.000 ευρώ που έχει δοθεί για τις μεταγραφές που έχει κάνει.

Σύμφωνα με το Transfermarkt το 2017 η Τσίβας είχε πληρώσει 14,7 εκατ. ευρώ την Πατσούκα για τον Πισάρο και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στην Μοντερέι αντί 14,5 εκατ. ευρώ. Δύο χρόνια μετά οι τελευταίοι των έδωσαν στην Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ λαμβάνοντας ως αποζημίωση 10,9 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις