89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Στην 3η θέση των μεταλλίων ο ΝΟΒΑ

Με τον ΝO Θεσσαλονίκης να θριαμβεύει στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, λαμβάνοντας τον τίτλο του πολυνίκη, αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να αναδεικνύεται πρωταθλητής, ολοκληρώθηκε η Β΄Φάση του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στην λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων. O NOBA κατέκτησε την 4η θέση στη βαθμολογία όλων των κατηγοριών και την 3η θέση στη γενική των μεταλλίων.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με τον ΝΟ Θεσσαλονίκης να αναδεικνύεται πολυνίκης στην κατηγορία  Παίδων-Κορασίδων αλλά και τον ΝΟ Ιωαννίνων να σφραγίζει ακόμη ένα πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η Β΄Φάση του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στην πολύ όμορφη Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων.

Στους 12 τελικούς του προγράμματος της Κυριακής έγιναν σπουδαίες κούρσες με πρωταγωνιστές τα πληρώματα του ΝΟΘ και του «οικοδεσπότη» ΝΟΙ με τους Θεσσαλονικείς τελικά να κατακτούν την 1η θέση στον πίνακα μεταλλίων της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων για ένα ασημένιο παραπάνω από τους Γιαννιώτες.

Πιο συγκεκριμένα ο ΝΟΘ κατέκτησε 3 χρυσά 2 ασημένια κι ένα χάλκινο ενώ ο ΝΟΙ 3 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα. Πολύ κοντά και ο ΝΟΒόλου & «Αργοναύτες» που κατέκτησε 2 χρυσά κι ένα χάλκινο. Συνολικά από τα 24 σωματεία που πήραν μέρος στον αγώνα τα 15 μπήκαν στον πίνακα των μεταλλίων

Μεγάλος θριαμβευτής της χρονιάς ήταν και φέτος ο ΝΟ Ιωαννίνων που αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης μετά την ολοκλήρωση και των δυο φάσεων του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας  19 μετάλλια εκ των οποίων 13 χρυσά 2 ασημένια και 4 χάλκινα. Στη 2η θέση ο ΝΟ Καστοριάς με 7-4-3 και στην 3η ο ΝΟΒΑ  με 4-5-2.

Και στη βαθμολογία ο ΝΟΙ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς με 296,6 στη δεύτερη θέση ο ΝΟΘ με 193 και στη 3η ο ΝΟΚ με 186,4.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις