Αδιανόητη καταγγελία ποδηλάτη ΑμεΑ: «Αστυνομικός μου είπε ‘να δω πώς θα τρέξεις όταν έρθει η φωτιά’»

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκος Παπαγγελής, προχώρησε σε μια αδιανόητη καταγγελία κατά αστυνομικού, που του μίλησε με απαράδεκτο τρόπο την ώρα της εκκένωσης στην περιοχή Κουβαρά.

Μια καταγγελία που δεν χωράει ο νους έκανε ο Νίκος Παπαγγελής. Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ ζει στον Κουβαρά, όπου μαίνεται από το μεσημέρι ισχυρή πυρκαγιά.

Όπως καταγγέλλει, την ώρα της εκκένωσης του οικισμού -και παρά τον πανικό που επικρατούσε- τον πλησίασε ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να του είπε: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ»!

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανέναν στο πώς να κάνει τη δουλειά του, αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό, όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα “ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ”ΑΥΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣΝ!

Είχε το μυαλό να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό.

Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι, λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ!

Δεν μου έδωσε το όνομά του, αλλά το όχημα είχε ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΕ….

Μακάρι να ήταν η τελευταία μέρα στη δουλειά υπηρετώντας την ελληνική αστυνομία»

Νίκος Παπαγγελής: Απίστευτη καταγγελία για αστυνομικό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις