Με Βουρδάκη στη Γ’ Εθνική ο Μαγνησιακός

Τη 10η ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ από την ομάδα μας, καθώς και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική. Αναφερόμαστε στον Σταύρο Βουρδάκη ο οποίος θα φορά την κυανόλευκη φανέλα και τη σεζόν 2023-24.
Ο Σταύρος γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1999 και αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός. Ωστόσο, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την πλευρά από εξτρέμ έως μπακ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Νίκης, φτάνοντας τη σεζόν 2015-16 στην πρώτη ομάδα. Στο δεύτερο μισό εκείνης της περιόδου έκανε τις πρώτες του πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πυράσου, για να επιστρέψει στη Νίκη στην οποία αγωνίστηκε την επόμενη τριετία.
Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να παίζει σε ομάδες Γ’ Εθνικής, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους Γ.Σ. Αλμυρού (2019-20), Θησέα Αγριάς (2020-21) και Δήμητρα Ευξεινούπολης (2021-22). Συνολικά στην κατηγορία αυτή μετρά 81 παρουσίες και οκτώ γκολ.
Στον Μαγνησιακό ήρθε το καλοκαίρι του 2022 και εξ αρχής έδειξε ότι θα αποτελούσε πολύτιμο «εργαλείο» για τον προπονητή Θάνο Θεοδώρου. Αγωνίστηκε σε 21 ματς της Α’ ΕΠΣΘ, σημειώνοντας οκτώ τέρματα, ενώ συμμετείχε και στους πέντε αγώνες μπαράζ, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα με τα Μετέωρα όπου «σφραγίστηκε» η ιστορική άνοδος της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε στον Σταύρο, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις