Ανανέωσε με Ολυμπιακό Βόλου ο Παπαδήμος: «”Μάτωσε” και ίδρωσε τη φανέλα Μάριε»

Ο Μάριος Παπαδήμος κέρδισε με τον ιδρώτα του μία θέση στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου και θα είναι μέλος του ερυθρόλευκου ρόστερ στη μεταβατική περίοδο της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Ανακοινώνουμε την ένταξη του Μάριου Παπαδήμου στη νέα οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου FC. Ο Παπαδήμος παίζει box to box στη θέση «8». Πέρσι κλήθηκε να αγωνιστεί ακόμα και βασικός, καλύπτοντας μια κρίσιμη θέση στον χώρο των χαφ στη Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό.

Φέτος θα έχει την ευκαιρία να μάθει τη θέση ακόμα καλύτερα υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Στέλιου Αρσένου. Παράλληλα, θα έχει μπροστά του στις θέσεις των χαφ, έμπειρους παίκτες και παίκτες υψηλότερων παραστάσεων. Και οι δύο παράγοντες θα τον βοηθήσουν να μάθει τη θέση ακόμα καλύτερα, μαθαίνοντας να ξοδεύει καλύτερα τις δυνάμεις και τα τρεξίματά του.

Γνωρίζει ότι πιστεύουμε σε εκείνον. Θέλουμε να είναι ο πρώτος που θα έρχεται στις προπονήσεις και ο τελευταίος που θα φεύγει, πιστεύοντας ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και στις δυνάμεις του. «Μάτωσε» και ίδρωσε τη φανέλα Μάριε και εμείς και ο κόσμος θα είμαστε μαζί σου!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις