Με 11 αθλητές στο Rally Κένταυρος ο ΟΜΑΘ

Με 11 αθλητές θα συμμετάσχει ο ΟΜΑΘ στο Ράλλυ Κένταυρος με τις ευχές του συλλόγου να συνοδεύουν οδηγούς και συνοδηγούς:

“Έχουμε φτάσει στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ξεκινάει.
Ο λόγος για το rally Κένταυρος που μετά από την επεισοδιακή ματαίωση του το 2013 επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα ως μέρος του πανελληνίου πρωταθλήματος rally.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα είναι παρών και εκεί με έντεκα αθλητές στηρίζοντας έμπρακτα ένα αγώνα που γίνεται στην έδρα του.
Ξεκινάμε από την C6 κατηγορία όπου βρίσκουμε τρία πληρώματα.Τους Δαμασιώτη-@Aggelos Chatziaggelakis με Toyota Yaris της κλάσης Α5 που συνεχίζουν το δέσιμο τους σαν πλήρωμα στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση.Τους δευτεραθλητές της Ν2 για το 2015 Stamatis Mihail – Grigoris Korinthios με Peugeot 106 της κλάσης Ν2 που έχοντας λύσει τα προβλήματα του αυτοκινήτου θα συμμετάσχουν σε ένα αγώνα που θα κρίνει την μετέπειτα πορεία τους και τους Επιπλοραμα Πατατουκος – Giorgos Kapaniaris με Suzuki Ignis της κλάσης Ν2.Οι τελευταίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνα rally με το Ignis να συμμετέχει για πρώτη φορά ως Ν2 και τον Γιώργο Καπανιάρη να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στους αγώνες αυτοκινήτου.
Στην C5 κατηγορία οι Τσιτσιγιάνης- Alexia Tsitsigianni με Citroen Saxo της κλάσης Α6 επανέρχονται στους αγώνες rally μετά το rally sprint Μπράλου στον οποίο αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα αλλά όσο το αυτοκίνητο δούλευε οι χρόνοι τους ήταν ανταγωνιστικοί.Στην ίδια κατηγορία θα συμμετάσχει και ο Nikos Cupraman που θα κάτσει για πρώτη φορά σε δεξί κάθισμα δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του και από αυτή την θέση.
Τέλος στην C3 κατηγορία βρίσκουμε τους Πλάγο- Alkis Rentis .Οι πρωταθλητές της Α6 για το 2015 που ακολουθούν φέτος περιορισμένο πρόγραμμα θα τους δούμε με ένα καινούριο όπλο ένα Honda Civic της κλάσης Α7 με το στοίχημα να είναι πόσο γρήγορα θα συνηθίσουν το αυτοκίνητο.
Ο Ο.Μ.Α.Θ. (Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας) εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις