Γρηγορίου: «Έστω και ένας αξιωματούχος να έχει αποπειραθεί να στοιχηματίσει είναι υποβιβασμός»

Την αυστηρότητα των ποινών που προβλέπονται από τους κανονισμούς που είναι σε ισχύ επεσήμανε ο Χάρης Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 συζητώντας στον «αέρα» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη για το μέγα ζήτημα του κυκλώματος του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο γνωστός νομικός ανέφερε ότι προβλέπεται ο υποβιβασμός μιας ομάδας ακόμη και ένας αξιωματούχος της να έχει αποπειραθεί να στοιχηματίσει.

«Ισχύει ακόμη και ένας αξιωματούχος της ομάδας, γενικός αρχηγός, φροντιστής, έχει στοιχηματίσει σε αυτή την ομάδα, η ομάδα υποβιβάζεται.
Εάν έχει στοιχηματίσει, και ακόμη και να μην έχει πετύχει το στοίχημα. Εάν πετύχει έχουμε τριπλασιασμό και δεκαπλασιασμό ποινών. Ακόμη και η απόπειρα, δηλαδή, τιμωρείται»
, ανέφερε.

«Γίνεται μια προσπάθεια να ειπωθεί κάτι διαφορετικό και δεν είναι καλό αυτό. Είναι αυστηρο το πλαίσιο αλλά αυτό ισχύει», σχολίασε ο Κυριάκος Θωμαϊδης. «Εφόσον αξιωματούχος αγώνα είναι επιλογή του προέδρου και της διοίκησης κάπου υπάρχει μια εσωτερικότητα σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια ευθύνη. Είναι αυστηρό και αυτό αλλά ισχύει», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις