Προσέφυγε στο Διαιτητικό ο Ηρακλής – Καταγγελία κατά Μαρτσούκου

Μοιράσου το άρθρο

Ο ΠΟΤ Ηρακλής κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της SL2 και καταγγελία σε βάρος του προέδρου της διοργανώτριας, Πέτρου Μαρτσούκου.

Νομικές κινήσεις σε βάρος της Super League 2 και του προέδρου της, Πέτρου Μαρτσούκου είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στις 17 Ιουλίου, δύο ημέρες πριν το ΔΣ. Η διοργανώτρια σε εκείνο το συμβούλιο αποφάσισε να δώσει προθεσμία 30 ημερών στους Κυανόλευκους να παραιτηθούν από την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια και τους απαγόρευσε την ενίσχυση. Οι Θεσσαλονικείς είχαν χαρακτηρίσει παράνομη τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού το ΔΣ ομόφωνα στις 12/07 είχε αναβάλει για τις 7 Αυγούστου τη συζήτηση επί του θέματος.

Εν τέλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της διοργανώτριας, αφού όπως έχει τονίσει: «Η απόφαση να φέρει το θέμα αυτό για συζήτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ είναι πέρα από κάθε δίκαιο και ηθική, δεδομένου ότι είναι μη νόμιμη και εντελώς παράνομη και αντίκειται στις ρητές διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών του Αστικού Κώδικα.

Μια απόφαση την οποία έλαβε το ΔΣ της λίγκας μπορεί να ανακληθεί και τροποποιηθεί μόνο με απόφαση αυτού, δηλαδή του ΔΣ. Ο πρόεδρος από μόνος του δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα και δεν του χορηγεί καμία διάταξη νόμιμο δικαίωμα και εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στην απόφαση αυτή ώστε να μη σέβεται την απόφαση του ΔΣ και να ανακαλεί την απόφαση αυτού».

Εκτός αυτού ο ΠΟΤ Ηρακλής κατήγγειλε τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Πέτρο Μαρτσούκο στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις