“Εκπρόθεσμη η προσφυγή του Ηρακλή” – Τι απαντά ο Γηραιός

Από τη Super League 2 διαρρέεται ότι η προσφυγή του ΠΟΤ Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο είναι εκπρόθεσμη. Τι αναφέρουν από την ΠΑΕ.

Το FL News ενημέρωσε σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε ο ΠΟΤ Ηρακλής στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της SL2 για την προειδοποίηση αποβολής από το πρωτάθλημα εάν δεν παραιτηθεί των δικογράφων στα πολιτικά δικαστήρια εντός 30 ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, αυτή προσδριορίστηκε να συζητηθεί στις 7 Αυγούστου, όμως όπως διαρρέουν στη διοργανώτρια, η προσφυγή των Κυανόλευκων είναι εκπρόθεσμη!

Το άρθρο 7 παρ.2 του Κανονισμού Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου προβλέπει ότι για την προσβολή απόφασης της Ένωσης η προθεσμία είναι 5 ημέρες από την επόμενη ημέρα της νόμιμης κοινοποίησης της απόφασης που προσβάλλεται ή της αποδεδειγμένης γνώσης αυτής…

arthro7 par2

Η προσφυγή του ΠΟΤ Ηρακλή κατατέθηκε στις 25 Ιουλίου και στη λίγκα υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιθώριο ως τις 24/07. Τονίζουν, άλλωστε, ότι οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ παρότι στην τηλεδιάσκεψη της 19ης Ιουλίου δήλωναν ότι έχουν σποχωρήσει και «δεν μετέχουμε στην παράνομη διαδικασία», ζήτησαν από τη γραμματέα να ενημερωθούν ποιοι ήταν παρόντες και ποιοι απόντες, ενώ ήταν ανοικτοί σε παράθυρο. Άρα, θεωρούν ότι υπήρχε γνώση από πλευράς Κυανόλευκων από τις 19/07.

Η ΠΑΕ, ωστόσο, όπως φαίνεται και στο δικόγραφο, μέρος του οποίου αποκαλύπτει το FL News, θεωρούν ως ημερομηνία γνώσης την 21η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία η διοργανώτρια ενημέρωσε εγγράφως για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όπως αναφέρουν, η προθεσμία ήταν ως τις 26 Ιουλίου και η προσφυγή κατατέθηκε μία ημέρα νωρίτερα. Και αυτό γιατί η αποδεδειγμένη γνώση αφορά σε προσφεύγοντα που δεν ανήκει στα προς κοινοποίηση πρόσωπα.

airapro

Φυσικά, για το εκπρόθεσμο ή μη της προσφυγής του ΠΟΤ Ηρακλή θα αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις