Δίπλα στους πυροσβέστες και τους εθελοντές οι MALAVETAS

Οι MALAVETAS ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των πυροσβεστών και των εθελοντών για τροφοδότησή τους με νερά και προμήθειες στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου, ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Αναλυτικά:

Χθες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των πυροσβεστών και των εθελοντών για έλλειψη εμφιαλωμένων νερών και προμηθειών στις πρώτες γραμμές του μετώπου κινητοποιηθήκαμε άμεσα. Συγκεντρώσαμε ποσότητα εμφιαλωμένων και τα μεταφέραμε στα μέρη συγκέντρωσης που είχαν ορίσει οι εθελοντικές ομάδες. Μελη του συνδέσμου συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της δύσκολης νύχτας στην αλυσίδα τροφοδοσίας από τα μέρη συλλογής στις πρώτες γραμμές του μετώπου στους λίγους πυροσβέστες και στους εκατοντάδες εθελοντές που δίναν μάχη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι που όλος ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο μας. Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν άμεσα στα καλέσματα. Εκατοντάδες εθελοντές με αυτοσχέδια πυροσβεστικά οχήματα προσπάθησαν να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε (η φωτιά ακόμα καίει) αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν ελπίζουμε σε κανένα επιτελικό κράτος. Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτιά και πυροτεχνήματα

Δύναμη και αλληλεγγύη στους πυρόπληκτούς και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φωτιάς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις